Over ons

Slapen in het authentieke Brugge

B&B Amodio is een rustig gelegen bed and breakfast in het centrum van Brugge. Het authentieke herenhuis herbergt drie ruime en modern ingerichte kamers geïnspireerd op stijlvolle steden en plaatsen: Paris, Knokke Le Zoute en Biarritz. Uitrusten en ontspannen kan in de gezellige leefruimte met honesty bar formule of in de romantische binnentuin.

 

Ontbijt

In de kamerprijs is standaard een heerlijk en uitgebreid continentaal ontbijt inbegrepen. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten! We houden er graag rekening mee.

 

Parkeermogelijkheid

Komt u met de auto? Er is voldoende parkeermogelijkheid aan de B&B. In de buurt is er ook een overdekte parking in de Langestraat (+- € 14 / 24h). Amodio is overigens ideaal gelegen om Brugge te voet of met de fiets te verkennen.
Wij kunnen ook zorgen voor parking vlakbij. Wil deze wel op voorhand reserveren. Betalen voor de parking kan ter plaatse.

 

Ontstaan van B&B Amodio

Jarenlang droomden geboren gastheren Geert en Henri van een eigen bed and breakfast, kwaliteitsvol ingericht naar hun persoonlijke smaak. Toen ze het schitterende herenhuis aan de Molenmeers in Brugge ontdekten, besloten ze voluit voor hun droom te gaan. En nu is B&B Amodio, wat ‘liefde’ betekent in het Baskisch, een feit.

Geert, een rasechte Bruggeling, leerde de Baskische Henri kennen in Parijs. Voor beide heren sloeg de vonk al snel over in de stad van de liefde. Ze ruilden lichtstad Parijs en hun drukke internationale jobs in voor het romantische Brugge en hun echte passie: mensen laten genieten van het goede leven en de schoonheid en klasse van Brugge en… Amodio!

Met dank aan: David Godichaud (fotografie), Els Dejonckheere, Dirk Mertens (copy), Liesbeth Vandebroek (vertaling), Andrew Daines (vertaling), Pascale Schuddings (vertaling), Francisco HUEBRA RODRIGUEZ (vertaling) en Group Van Damme (concept & ontwikkeling)