Over ons

Ons verhaal

Stap binnen in de wereld van Maison Amodio, waar de droom van twee rasechte Bruggelingen, Joeri en Broes, werkelijkheid werd. Gedreven door een diepe passie voor gastvrijheid en het goede leven, besloten zij om hun liefde voor Brugge te delen met reizigers van over de hele wereld.

Ontdek het authentieke Brugge door de ogen van Joeri en Broes, en begrijp waarom Amodio ‘liefde’ betekent. Voor hen is gastvrijheid meer dan alleen een beroep; het is een roeping die zij met open armen omarmen. Kom binnen, voel je thuis en laat je verwennen door de warmte en hartelijkheid van Maison Amodio.

Verblijven in het hart van Brugge

Bij de kamerprijs is een heerlijk en uitgebreid continentaal ontbijt inbegrepen. Heb jij speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons gerust weten, want we streven ernaar om aan al jouw behoeften tegemoet te komen.

Parkeermogelijkheid

Reis jij met de auto? Geen zorgen, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de B&B. Daarnaast bevindt zich in de nabije omgeving een overdekte parkeergarage in de Langestraat (ongeveer € 14 per 24 uur). Maison Amodio is bovendien perfect gelegen om Brugge te voet of met de fiets te verkennen.

Indien gewenst kunnen wij ook voor parkeergelegenheid in de buurt zorgen. We raden echter aan om deze ruimte van tevoren te reserveren. Betaling voor de parkeergelegenheid kan ter plaatse worden voldaan.

Met dank aan: David Godichaud (fotografie), Els Dejonckheere, Dirk Mertens (copy), Liesbeth Vandebroek (vertaling), Andrew Daines (vertaling), Pascale Schuddings (vertaling), Francisco HUEBRA RODRIGUEZ (vertaling) en Group Van Damme (concept & ontwikkeling)